Hoe een Usb-stick goed gebruiken

Deel deze post

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Hoe een usb-stick goed gebruiken?

Hoe een Usb-stick goed gebruiken, Stop de usb stick in de usb poort, Uw pc zal het apparaat instellen voor zichzelf en om het te kunnen gebruiken. Ga vervolgens naar verkenner, een map icoontje onder in de balk van uw laptop. Vervolgens gaat u naar “mijn PC” en daar zal de usb verschijnen. Mocht u hem er weer uit halen kun je dat het beste doen om eerst rechtsonder op het pijltje omhoog te klikken en daarna op apparaat uitwerpen.

Hoe usb-stick gebruiken op Ipad / Iphone?

Sinds de update IOS 13 of IpadOS is het mogelijk om extern geheugen te koppelen aan je Iphone of Ipad. Hiervoor heeft u het volgende nodig:

Software update hoger dan IOS 13/ IpadOS

Een usb-c poort

Mocht je punt 2 niet hebben, gebruik dan een adapter die het mogelijk maakt om de lighting poort te omvormen tot usb-c

U kunt ook een Sandisk usb-stick aanschaffen die een Iphone/Ipad aansluiting heeft. Of u kunt een adapter aanschaffen via deze link.

Hoe usb-stick goed gebruiken op smart TV?

Achter elke tv zit tegenwoordig wel een usb-stick aansluiting. Dit is vaak een usb 2.0 wat wil zeggen dat je het best een usb 3.0 kunt aanschaffen wilt u bijvoorbeeld media laten afspelen zoals vakantiefoto’s of video’s. Eenmaal in de tv ga je naar media en selecteer je de usb input.

In het kort:

Usb aansluiting achter de tv

Usb 2.0 werkt altijd

Naar media, en dan input usb.

Usb’s met extra’s

Er is veel veranderd met de normale usb stick met 128mb van 10 jaar geleden. De meeste zijn nu zelfs zoutwater bestendig en kun je uit een vliegtuig gooien en ze doen het nog net zo goed. Ook hebben de meeste nu een x-ray proof buitenkant zodat er niet verkeerd kan gaan wanneer je door de douane gaat op het vliegveld. En onder de meest extreme tempraturen waar niets het zal overleven blijven de usb sticks ongedeerd. Het zijn dus echte alleskunners geworden.

Heeft u nog enige twijfel of u een usb stick of micro sd kaart wel geschikt is voor de reis die u gaat maken? Dan kunt u altijd gauw en makkelijk contact maken met onze klantenservice.

Meer te ontdekken

Onze partners

Free-to-drive Een van onze favoriete partners. Een veel belovende start-up uit ons eigen Nederland. Je rijbewijs halen kan goedkoper.  De missie luidt dan ook: ”