De opslagruimte van je telefoon vergroten

Deel deze post

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

De opslagruimte van je telefoon vergroten

Je telefoon, je gebruikt hem dagelijks, je zou niet zonder willen(meestal).  Thuis, op je werk, tijdens het sporten en wat minder als je onderweg bent. Er wordt echt van alles mee gedaan. Filmpjes maken, foto’s maken, foto’s doorsturen, muziek luisteren en niet te vergeten appen/bellen. In je galerij heb je duizenden foto’s, op Spotify heb je honderden nummers gedownload. En nu komt de melding opslagruimte vol. Dit is natuurlijk vervelend, want je foto’s wil je niet weggooien en die playlist vol met jouw favoriete nummers wil je natuurlijk ook offline gewoon kunnen luisteren.

Meer opslag

In dit geval is het bij de meeste telefoons simpel om de opslagruimte te vergroten. Bij android apparaten, zoals Huawei of Samsung kun je het sd-kaartje eruit halen. Meestal zit bij de nieuwere apparaten de sd-kaart in de zijkant verwerkt. Bij oudere apparaten zit de micro sd meestal in de buurt van de simkaart, in de achterkant van de telefoon. Je kunt de er gewoon simpel uithalen, en de gegevens downloaden op je laptop of pc. Je zou ze eventueel ook nog over kunnen zetten op de nieuwe sd-kaart.

Hoeveel opslagruimte heb ik nu

De grootte van de sd-kaart staat in de meeste gevallen gewoon op de voorkant. Als je nu 32gb hebt, zou je gewoon op kunnen schalen naar 64gb of 128gb. In de meeste gevallen is dit genoeg, maar als je nog meer opslag nodig hebt. Dan kun je altijd nog een 256gb sd-kaart in je telefoon plaatsen. Dit trucje is ook toe te passen op tablets, bij een laptop kun je eventueel nog een extra harde schijf kopen.

Bij een Apple apparaat is helaas het geheugen ingebouwd en kun je de telefoon niet(zelf) open maken. Let daarom altijd goed op bij het aanschaffen van een nieuw Apple apparaat. Dat voorkomt eventuele problemen later. Het is natuurlijk vervelend als je opeens niks meer op kunt slaan.

Met 64gb heb je met normaal gebruik meestal genoeg opslagruimte voor muziek foto’s of spellen.

Dit geeft je meer ruimte om gewoon weer lekker door te gaan met muziek downloaden, foto’s maken en de grappige filmpjes te bewaren. We hebben een aantal verschillende kaarten in ons assortiment. Deze zijn niet alleen groot qua opslag, maar ook nog eens snel met downloaden. Waardoor je niet eindeloos hoeft te wachten tot eindelijk die ene film is gedownload.

Ben je op zoek naar een nieuwe sd-kaart neem dan een kijkje in onze shop.

Meer te ontdekken

Onze partners

Free-to-drive Een van onze favoriete partners. Een veel belovende start-up uit ons eigen Nederland. Je rijbewijs halen kan goedkoper.  De missie luidt dan ook: ”