Schermafbeelding maken

Deel deze post

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Schermafbeelding maken

In dit artikel leggen we uit hoe u een schermafbeelding maakt op een Iphone, dit zal voor waarschijnlijk ook voor een aantal andere smartphones bruikbaar zijn. Toch gaan we uit van de Iphone, omdat deze veel voorkomt.

Ouder model

Bij een ouder model Iphone is het maken van een screenshot bij veel mensen nog bekend. Om een screenshot te maken, drukt u de aan/uit knop en de homeknop tegelijk in. U zult dan als het ware een flits op uw scherm zien en de schermafbeelding staat gelijk in uw fotobibliotheek.

schermafbeelding maken iphone 4
Schermafbeelding maken Iphone 6s

Nieuwer model

Bij een nieuwer model Iphone, zonder homeknop. Neemt u een schermafbeelding door uw aan/uit knop(grote knop op de zijkant) en de volumeknop tegelijk in te drukken. U zult dan weer een flits op uw scherm zien, hierna wordt gevraagd of uw de foto wilt bewerken. U kunt hem ook weer meteen verwijderen. Als de screenshot goed is kunt u deze ook gelijk opslaan.

Verdere tips

Zorg ervoor dat u back-ups heeft gemaakt, van uw foto’s. Op deze manier kunt u er altijd bij mocht uw telefoon het onverwacht begeven. Een back-up kun je maken in de cloud, als u hier geen fan van bent. Dan kunt u een back-up maken in op een USB-stick of micro-sd kaart, bekijk ons aanbod in de shop.

Meer te ontdekken

Onze partners

Free-to-drive Een van onze favoriete partners. Een veel belovende start-up uit ons eigen Nederland. Je rijbewijs halen kan goedkoper.  De missie luidt dan ook: ”